1 2 3 4 5
0/5
0 evaluari
AWM APS2 [MB04A Well]
644 lei
viteza:
greutate:
blow-back:
mod de foc:
material:
470 fps
3735 g
nu
semi
metal, abs
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa va autentificati! sau puteti lasa un comentariu cu facebook

Descriere

AWM APS2 [MB04A Well]

Setul nu include luneta si bipod.

Pentru aceasta replica va recomandam in primul rand achizitia unei Curele arma / OD 3 puncte [ACM] (Recomandam versiunea pe OD in locul celei pe Negru deoarece materialul este mai rigid). Dupa montarea unei lunete si a unui bipod, replica trece de 4 kg, asa ca aveti acest lucru in vedere la achizitionare.

Este o replica puternica direct din fabricatie si destul de precisa. Reglajul hop-up nu influenteaza considerabil traiectoria bilei, asa ca recomandam folosirea lui pe valoarea minima.

Dupa montarea unei lunete, recomandam achizitionarea unui bipod care sa usureze operatia de tragere din pozitia culcat. Bipoduri compatibile cu acest model de replica sunt:

Bipod 002 [PJ] si Bipod Telescopic / L96 [PJ] care are avantajul ca poate fi folosit si la alte replici airsoft prevazute cu sina.

Pentru montarea unui amortizor sau ascunzator de flama va recomandam un Adaptor Anti Clockwise/MB01/MB05 [ACM]. Totusi, aveti in vedere faptul ca este o replica destul de lunga si montarea unui amortizor poate face aceasta replica incomoda de manuit.

Pentru upgrade va recomandam Upgrade MB01/MB05/MB06 150m/s [Well]. Setul include ghidaj arc metalic cu rulmenti, piston metalic si arc de 150 m/s.

Un ghid util pentru dezasamblarea acestui model de replica poate fi gasit aici .: (chiar daca exista diferente in privinta corpului, mecanismele interne corespund)

ATENTIE!
Air-nozle-ul este prevazut cu un regulator de viteza. Abia dupa indepartarea acestuia, viteza va fi cea prevazuta in aici in descrierea produsului (vezi ultima fotografie din galerie)!

Newsletter
Acces clienţi
Total
0 lei
Produse achizitionate
0
10 Echipamente de protectie
Coş Produse

Total:
300
0
Va rugam asteptati..